VILLU VARES, sündinud 16. augustil Kuressaares - "Esimesed ühaksa klassi käisin Kuressaare Vanalinna Koolis. Edasi õppisin Leisi Keskoolis ja lõpetasin selle 2008. aastal. Hetkel töötan arvutigraafikuna Logolife OÜ-s.
Vaba aega sisustan pildistamisega ja seda juba ligemale 8 aastat. Viimasel ajal olen rohkem hakanud tegelema ka tootedisainiga.
Fotopisik on saadud kindlasti lapsepõlvest. Pärast esimest digifotokat oli kindel, et see saab olema üks mu lemmik hobidest. Esimesed pildid tegin väikese kompaktkaameraga ja sealt edasi on aasta aastasse kaamerad aina suuremaks ja paremaks läinud. Pildistan põhiliselt inimesi, kuid olen ka kätt proovinud loodusfotograafias."



OLIVER RÕÕMUS, 18 aastane Tallinna noormees - "Õpin Tallinna Vanalinna Täiskasvanute Gümnaasiumis ja töötan firmas Photopoint klienditeenindajana. Vabal ajal tegelen pildistamise ning muusikaga. Ma ei teagi, kas olen rohkem fotograafist trummar või trummarist fotograaf. Eks seda näitab aeg.
Huvi fotograafia vastu äratas minus hea sõber Villu Vares, kellelt laenatud kaameraga sai tehtud oma esimesed klõpsud. Aasate jooksul olen soetanud omale järjest uut tehnikat ja täiustanud olemasolevat. Mul on oma stuudio, kus olen saanud teha portree- ja perekonnapilte. Olen pildistanud ka firmade tellimusel erinevaid tooteid kataloogide jaoks. Suviti kehastun põhiliselt pulmafotograafiks.
Olen teinud ka loodusfotosid, kuid inimene oma emotsioonide ja variatsioonidega pakub rohkem võimalusi põnevate hetkede tabamiseks. Sellest lähtuvalt otsustasime ka näituse teemaks valida just portree."