DJ TARRVI LAAMANNi "4 h EXPRESS" on ühe päevane (4 tundi) discori õpituba, mis mõeldud nii noortele kui hallpeadele, inimestele kes on avatud meele ja vaimuga.

4 tunniga võetakse läbi erinevad DJ töövõtted:
- vinüülpaaltidelt, CDlt, MP3lt, arvutist ja telefonist miksimine
- nipid, samplerid, mikrofoni kasutus
- raadiosaate tegemine ning muud trikid.

Nii mõnigi kursuse läbinu on alustanud oma DJ karjääri.

Kursuse juhendaja Tarrvi Laamann (sündinud 29.11.1973, Tallinn, Eesti) on Eesti kunstnik ja DJ, kes on tuntuks saanud eelkõige oma graafikaga (ksülograafia ja Moku hanga), mis evib hipilikku maailmaarmastust ja vabaduseiha. Laamanni iseloomustab ergas jõuline ning julge joonega laad, külluslikkus, mida mõjutusi võiks ehk otsapidi leida reggae-kultuurist, mida Ta Eestis (Bashment FM, Raadio 2) laiemale publikule tutvustanud on!
1998 aastast alates on Laamann korraldanud igakuiselt Bashment nimelisi muusikaõhtuid (peamiselt reggae ja dancehall ning kuni tänase päevani). Ta on ka vabade kunstide lektor Eesti Kunstiakateemias ja Tartu Pallases ning ühtlasi reisijuht (Amazonas Reisid) Jamaica temaatilistel kultuuri ja DJ reisidel. Tarrvi on ka ainukene Eesti DJ kes on Kingston Jamaica pealinnas esinenud. Ta ka esinenud Jaapanis, Islandil, Venemaal, Soomes, Leedus jne.

Hind: 25€/inimene
Registreeri: info@kunstistuudio.ee või telefonil 4533748

Kell 21.00 astub Tarrvi Laamann üles SAAREMAAKERAS !